Vrienden van Hondenuitlaatservice Uden

Op deze pagina staan enkele van mijn mede-hondenprofessionals genoemd, evenals een aantal overige bedrijven die wij een warm hart toedragen. Diverse disciplines binnen diverse vakgebieden, ieder met zijn of haar eigen specialiteit. Graag werk ik met deze bedrijven samen, omdat we een gedeelde interesse & visie hebben in het belang van mens en/of dier. Bij ons allemaal staan service en kwaliteit voorop.  Ik kan u deze bedrijven dan ook van harte aanbevelen!

Wil je ook op deze pagina genoemd worden? Neem dan contact op via Whatsapp 06-11267591!

Trimsalon Snoozie – Odiliapeel

Trimsalon Snoozie is gevestigd in Odiliapeel en wordt gerund door Sharon van Vugt. Zij is een groot hondenliefhebster met jarenlange ervaring. Bij Trimsalon Snoozie ben je verzekerd van uitstekende zorg voor uw huisdier!

Tevens schrijft Sharon regelmatig leuke hond-gerelateerde blogs, zo ook deze over hondenuitlaatservices: https://trimsalonsnoozie.nl/je-hond-naar-een-uitlaat-service/

Gedragstherapie TABOM – Zeeland (N.Br.)

Sinds 2005 is Joyce Holman gediplomeerd gedragstherpeut. Door haar enorm brede scala aan opleidings- en praktijkervaringen kan zij zich snel inleven in allerhande situaties, en zo een passende oplossing toepassen.

Telefonische consults, interne trainingen, gedragstherapie op maat, roedeltraining pups en ondersteuning voor fokkers; Joyce helpt jou en jouw viervoeter graag verder!

TABOM – Training Advies Begeleiding Op Maat

Hondenschool Enzo – Oventje, Zeeland (N.Br.)

Diana van de Louw is sinds 2008 eigenaresse van Hondenschool EnZo op ‘t Oventje, Zeeland. Een begrip in Uden en omstreken.

Deze kleinschalige hondenschool onderscheidt zich door middel van aandacht en kennis over honden en hun emoties. Plezier en rust staan voorop, met respect en inzicht in de hond als individu.

Niet alleen voor een klassikale les kun je bij EnZo terecht, ook voor advies, leuke lezingen, workshops en privélessen op maat. Meer hierover in de agenda van de site.

SamenEen Hondentraining & Advies 

Wendy Haggenburg van SamenEen Hondentrainig & Advies heeft zich gespecialiseerd in jachthonden en andere type actieve honden. 

De jachthondentraining met een twist bestaat uit een uitgebreide puppy/basistraining zoals op de reguliere hondenschool om een goede basis te leggen. Dit wordt aangevuld met elementen uit de jachttraining, om tegemoet te komen aan de behoefte van de jachthond, werkhond en andere type actieve hond. Een positieve training met moderne inzichten waar samenwerking centraal staat en waarin zij, naast training geven, kennis met je deelt als gedragsdeskundige.

Wendy traint met haar cursisten wekelijks op verschillende locaties tussen Nijmegen en Oss. Voornamelijk in bosrijke, natuurlijke omgevingen.

Hondenschool Blije4voeters – Zeeland (N.Br.)

Hondenschool De Blije4Voeters in Zeeland is de ultieme bestemming voor hondenliefhebbers die streven naar een sterke band met hun viervoeters.

De diverse lessen van Joze Lammers en haar team omvatten alles, van puppy socialisatie tot hoopers en gehoorzaamheidstraining. Bij de Blije4Voeters draait het niet alleen om presteren, maar vooral om het plezier en de samenwerking tussen jou en je trouwe metgezel.

Leer op maat, met flexibele lesuren en geniet van de unieke ervaring van het zien groeien van je hond tot een blije, gemotiveerde leerling.

Carteam Autoservice De Peel – Odiliapeel

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen – Carteam Autoservice de Peel is hét adres voor elke (bedrijfs)auto.

Goed en betaalbaar onderhoud in Odiliapeel en omstreken, voor een vaste prijs. Voor alle merken en modellen, BOVAG en RDW erkend.

Maak eenvoudig een afspraak via de website. Perry, Jorg en hun team staan altijd voor je klaar. 

Het snuffeltuinen Initiatief –  Div. locaties

Een Snuffeltuin is een plek waar een hond in vrijheid, ongedwongen, in zijn eigen tempo, veilig zijn neus en andere zintuigen kan gebruiken. Zonder tussenkomst van zijn begeleider. Er zijn in Nederland 10 Snuffeltuinen en 1 in België bij het Initiatief aangesloten.

Klik hier voor het overzicht van alle Snuffeltuinen. Bij iedere Snuffeltuin staat aangegeven hoe je een afspraak met een eigenaar van een Snuffeltuin kunt maken. Een Snuffeltuin moet bereikbaar zijn voor iedereen, daarom vragen Snuffeltuin eigenaren geen vast bedrag toegangsgeld, maar wel een bijdrage ten behoeve van een goed dierendoel en/of ter verbetering van hun tuin.

Romy’s Kapsalon – Odiliapeel

Op de Oudedijk 26 in Odiliapeel vind je de knusse salon van Romy, waar je je direct op je gemak voelt in de warme sfeer. Knippen, kleuren of een hele metamorfose, Romy is op de hoogte van de laatste trends!

Haar kapsalon is alleen geopend op afspraak. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact op via 06-23414332.

Vera van der Heijden Assurantiën – Uden

Persoonlijk, duidelijk & eerlijk advies in verzekeringen.

Vera kijkt, als assurantiën tussenpersoon, met haar klanten naar hun totaalpakket aan verzekeringen. Tijdens zo’n gesprek kan de klant alle vragen op verzekeringsgebied op haar afvuren. Vera spreekt de taal van de klant en zal niet schermen met dure woorden en vaktaal. Belangrijkste voor haar is dat de klant het begrijpt. Pas als de (complexe) materie helder is en de klant blij is met het behaalde resultaat, is Vera tevreden!