Over Ons

Even voorstellen…Hedy Beerlage, (honden)gedragsfanaat en eigenaresse van hondenuitlaatservice Uden.

Ik gun iedereen de enthousiaste, liefdevolle en helende energie van een hond met zijn vrolijke kwispel. Een betere therapeut bestaat er niet. Daarom faciliteer ik honden graag een gelukkige hond te zijn & baasjes om een gelukkige hondeneigenaar te kunnen zijn! 

Het idee van een eigen hondenuitlaatservice speelde al jaren in mijn hoofd. In januari 2019 heb ik de stoute (regen)laarzen aangetrokken, en de knoop doorgehakt om deze droom te realiseren. Op 1 juni 2019 is de uitlaatservice (toen onder de naam Stamboom & Bastaard) officieel van start gegaan.

Al heel ons leven zijn wij omringd door allerlei honden. De mooiste ervaring was toch wel bij Hulphond Nederland, hier heb ik in 2013-2014 hulphond Jari getraind van pup tot hulphond, een ontzettend gaaf, dankbaar en intensief traject. Bij Hulphond Nederland werd mijn feeling voor honden en hun gedrag bevestigd. De enorme berg kennis die ik daar heb opgedaan nemen ze mij niet meer af. Ook heb ik de afgelopen jaren diverse cursussen gevolgd om mijn kennis te vergroten (o.a. EHBO bij honden, Hoe te werken met agressieve honden, Natural Methods to Positive Behavior), en heb ik vele boeken over honden en hun gedrag gelezen.

In april 2021 ben ik geslaagd voor de opleiding Kynologisch Instructeur bij Tinley Academie. Tinley Academie is sinds 1999 hét kennisinstituut op gebied van diergedrag. Deze beroepsopleiding is erkend door brancheorganisatie SPPD (Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen) en de Raad van Beheer. Van augustus 2020 tot mei 2021 heb ik gedurende de opleiding stage gelopen bij Hondenschool Brabant-Limburg in Overloon. Ik heb daar les gegeven aan cursisten van de Puppycursus en de Basiscursus. Nadien konden honden en hun baasjes ook direct bij mij terecht om samen te leren en te trainen.

Vanaf de schitterende datum 22-02-2022 is vervolgens de webwinkel online gegaan. Een winkel vol goede & (h)eerlijke producten, van essentieel belang voor een gezonde en gelukkige hond. Ik heb mijzelf verdiept in hondenvoeding en mag mijzelf – na het behalen van het diploma – trotse wederverkoper noemen van Farm Food die, net als ikzelf, het belang van de hond voorop zetten.

Om mijn 4-jarig bestaan te vieren zijn we per 1 juni 2023 aangesloten bij het Snuffeltuinen Inititief . In de Snuffeltuin kunnen álle honden – na reservering van een tijdslotje – individueel komen snuffelen en ontstressen. Vooral voor honden met een rugzakje of die nooit los kunnen een enorme uitkomst.

Aansluitend kwam in augustus 2023 de mogelijkheid voorbij om mijn lokale concurrent over te nemen (Basje Uden), die kans hebben we met twee handen aangegrepen! Vanaf dat punt is mijn partner Ray met mij gaan samenwerken, want het bedrijf was inmiddels te groot geworden voor mij alleen. 

Op 14 november 2023 hebben we de bedrijfsnamen Stamboom & Bastaard en Basje Uden samen onder een nieuwe naam & logo gelanceerd; Hondenuitlaatservice Uden.

Inmiddels is Hondenuitlaatservice Uden uitgegroeid tot een volwaardig professioneel bedrijf, KVK en BTW-geregistreerd.

Integriteit, betrouwbaarheid en veiligheid zijn enkele kernwoorden die wij hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast moet het vooral gezellig en plezierig zijn voor ons allemaal!

Neem contact op om te kijken wat wij voor u en uw trouwe viervoeter kunnen betekenen.

Hopelijk tot ziens!

Hedy & Ray